Harry Winston – (wie?)

The Golden Globes, voorloper van de Oscars, waren weer bezig in al hun glorie. Paul Verhoeven ging voor het eerst in zijn lange carriere naar zijn met een Golden Globe voor zijn film Elle, en Meryl Streep had wat te zeggen over Donald Trump. Belangrijker dan de inhoud van haar speech, is natuurlijk wat voor juwelen zij dit keer om had- Nou, helaas niet veel. Een oorbel, en daar bleef het bij. We shiften daarom de aandacht naar de iets minder bekendere sterren: Viola Davis (bekend van The Help), zij won dit jaar een Golden Globe én droeg juwelen van Harry Winston: ten minste een 90 karaats- armband en oorbellen.

Over Harry Winston gesproken (wie heeft er ooit van hem gehoord?), – blijkbaar was hij nogal hot and trendy onder de sterren dit jaar: Thandie Newton (compleet onbekend), Kristen Bell (die kennen we wel, toch?) en Drew Berrymore (sex and the city, maar verder tevens onbekend), droegen allen nogal dure juwelen van Meneer Winston. 90 karaats, 110 karaats, het was geen verassing. De sterren hebben geld, en dat moet geshowcased en gespendeerd worden.

Erg mooie hals ketting van Winston

Nu iemand die we wel kennen: Nicole Kidman. Zij droeg een vreemde jurk/pyjama, maar wist ondanks de ongelukkige kledingkeuzen en haar vol gebotoxceerde gezicht toch licht de aandacht de vestigen op haar halsketting: een diamante rivière halsband met 48+ karaats oude diamanten, plus daarnaast een oude ring uit 1760, tevens van diamant. Waar zij deze antiek historische ring vandaan haalde, wist niemand, maar interessant is het zeker.

Ah, Lady Gaga! Vorig jaar won zij nog een Golden Globe voor American Horror Story, en ach, dit jaar was ze alweer out. Geen Lady Gaga op de Red Carpet dit jaar, dus geen drama en geschreeuw. Lekker rustig, dat wel.

Emma Stone, dit jaar de ster van LaLa Land, weet wel indruk te maken met haar ketting: hij matched prachtig bij haar jurk en ingetogen opgemaakte make-up. Waar haar partner is, Ryan Gosling, weet niemand.

Kim! Kim! Wie mist Kim? Kim wie? Kardashian natuurlijk. Helaas was ook zij nergens te bekennen op de Red Carpet dit jaar. De grote sterren bleven uit, misschien zaten zij allen wel stiekem op de bank chips te eten en een slechte Disney-film te kijken, of misschien zat zij rustig voor Kanye te zorgen, die net uit een psychiatrische kliniek weer thuis terecht is gekomen.
Ach, we hoeven niet lang te wachten voor deze hitparade aan sterren weer open en bloot te bezichtigen is: de Oscars komen eraan, en daarbij zullen de jurken, de juwelen en de botox ons weer om de oren vliegen! Maar snel op naar 26 februari!